Dodaj produkt

Wyszukiwarka produktów
Fundusze unijne dla oświaty

Zresetuj filtry
  • wszystkie obszary
  • Zarządzanie i nadzór
  • Rozwój szkół
  • Uczenie się przez całe życie
  • Doskonalenie nauczycieli oraz metod nauczania
  • Egzaminy zewnętrzne
  • Wszystkie etapy
  • Wychowanie Przedszkolne
  • Edukacja wczesnoszkolna klasy I-III
  • Szkoła Podstawowa klasy IV-VI
  • Gimnazjum
  • Szkoły Ponadgimnazjalne
  • Kształcenie zawodowe
  • wszystkie przedmioty
  • Wychowanie przedszkolne
  • Nauczanie zintegrowane I-III
  • Edukacja matematyczna + Matematyka
  • Edukacja muzyczna + Muzyka + Historia muzyki
  • Edukacja plastyczna + Plastyka
  • Edukacja polonistyczna + Język polski
  • Edukacja przyrodnicza + Przyroda + Biologia
  • Edukacja społeczna + Godzina wychowawcza + Historia i społeczeństwo + Wychowanie do życia w rodzinie + Wiedza o społeczeństwie
  • Etyka + Filozofia
  • Inne
  • Język mniejszości narodowej lub etnicznej + język regionalny – język kaszubski
  • Język obcy nowożytny
  • Religia
  • Wychowanie fizyczne
  • Zajęcia komputerowe + Informatyka
  • Zajęcia techniczne
  • Chemia
  • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Fizyka
  • Geografia
  • Historia
  • Zajęcia artystyczne
  • Ekonomia w praktyce + Podstawy przedsiębiorczości
  • Historia sztuki + Wiedza o kulturze
  • Język łaciński i kultura antyczna
  • Przedmioty zawodowe
  • Doskonalenie nauczycieli
  • wszystkie produkty
  • Multimedia
  • Nauczyciel w szkole
  • Pakiety edukacyjne
  • Podręczniki / Poradniki
  • Programy nauczania
  • Raporty / Sprawozdania
  • Testy / Sprawdziany
  • Badania
  • Platformy internetowe i szkolenia e-learningowe
  • Inne
-
  • od najnowszych
  • od najstarszych
  • od najczęściej pobieranych
  • od narzadziej pobieranych
  • od najlepiej ocenianych
  • od najgorzej ocenianych
3 Wyników
Uczenie się przez całe życie
/Szkoły Ponadgimnazjalne
/Doskonalenie nauczycieli

Planowanie żywienia. Prawidłowe układanie jadłospisów.

aut. Ewa Matusiak , 2012
1
5330
Uczenie się przez całe życie
/Szkoły Ponadgimnazjalne
/Doskonalenie nauczycieli

Ekspedycja potraw

aut. Ewa Matusiak , 2012
1
19027
Uczenie się przez całe życie
/Szkoły Ponadgimnazjalne
/Doskonalenie nauczycieli

Ocena zgodności jadłospisów z obowiązującymi zasadami racjonalnego żywienia

aut. Ewa Matusiak , 2012
1
37470
WsteczPokaż więcej
Wróć na górę
KontaktRegulamin

Jesteś na archiwalnej stronie www.wyszukiwarka.efs.men.gov.pl.
Strona nie jest aktualizowana

Serwis używa cookies
Wynik 1 z 3
× Pokaż produkty konkursowe
Uczenie się przez całe życie
/Szkoły Ponadgimnazjalne
/Doskonalenie nauczycieli

Planowanie żywienia. Prawidłowe układanie jadłospisów.

aut. Ewa Matusiak , 2012
Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu "Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej" - dla zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych.
POBIERZ
Oceń produkt

Nazwa projektu: Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Strona www projektu:

Opis projektu:

Numer umowy o dofinansowanie: POKL.03.04.03-00-072/11-00

Wynik 2 z 3
× Pokaż produkty konkursowe
Uczenie się przez całe życie
/Szkoły Ponadgimnazjalne
/Doskonalenie nauczycieli

Ekspedycja potraw

aut. Ewa Matusiak , 2012
Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu "Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej" - dla zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych.
POBIERZ
Oceń produkt

Nazwa projektu: Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Strona www projektu:

Opis projektu:

Numer umowy o dofinansowanie: POKL.03.04.03-00-072/11-00

Wynik 3 z 3
× Pokaż produkty konkursowe
Uczenie się przez całe życie
/Szkoły Ponadgimnazjalne
/Doskonalenie nauczycieli

Ocena zgodności jadłospisów z obowiązującymi zasadami racjonalnego żywienia

aut. Ewa Matusiak , 2012
Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu "Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej" - dla zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych.
POBIERZ
Oceń produkt

Nazwa projektu: Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Strona www projektu:

Opis projektu:

Numer umowy o dofinansowanie: POKL.03.04.03-00-072/11-00